Çaytepe Hüseyin Aladağ İmam Hatip Ortaokulu
ÇAYTEPE KÜME EVLERİ1 9A KOCAKÖY DİYARBAKIR

VİZYON

Demokrasi ve insan haklarını özümseyerek yaşantısının merkezine yerleştiren, dini ve etnik farklılıklara saygılı, üretimin ve emeğin değerini bilen, teknolojiyi kullanan, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenmiş, istediğini başaracağına inanan, özgüveni yüksek, hakkını bilen ve arayan öğrencilerin bulunduğu; çevresine eğitim, sosyal ve sportif faaliyetleri ile örnek olan, ilişkilerin temelinde sevginin hakim olduğu bir kurum haline gelmek.

MİSYON

Atatürk ilkelerine bağlı laik, demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine, sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkânsızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2022-2023 YILINDA YILDIZ KIZLAR DART TAKIMIMIZ İLDE 1. OLUP BÖLGE FİNALLERİNE HAK KAZANDI.

TAM GÜN

ARAPÇA İNGİLİZCE

DİYARBAKIR İLİNE 52 KOCAKÖY İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR

Yerleşim Yeri Bilgisi

ÇAYTEPE, KOCAKÖYÜN EN GELİŞMİŞ KÖYÜ OLUP HALKIN GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIKTIR.

Sportif Etkinlikler

2023 Ocak Ayında Düzenlenen Yıldız Kızlar Dart Yarışmasında Okulumuz İl 1. si olarak Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı.