LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KERMES ETKİNLİĞİ

.

25.10.2023 Çarşamba günü Okulumuz Bahçesinde Lösemili çocuklar için düzenlenen Kermes etkinliğini öğretmen, öğrenci ve  velilerimiz ile birlikte başarıyla tamamladık. Kermese İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Yusuf KAPTANOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan AKDOĞAN,İl Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sayın Hanifi ÖGE, İlçe Şube Müdürlerimiz ile Diğer Kurum Amir ve Müdürleriyle velilerimiz teşrif ederek bizleri onure etmiştir. Katılımlarından ve sundukları destekten dolayı okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi Sunuyoruz...

Kermes sayesinde lösemili çocuklarımıza umut ve destek sağlamış olduk. Toplanan tüm bağışlar tutanak altına alınarak LÖSEV Hesabına aktarılmıştır. Öğrencilerimizin lösemili çocuklar hakkında farkındalığını ve yardımseverliğini artırmış olduk. Lösemili çocuklarımızın yanında olmak için bir araya geldik. Onların umutlarına katkıda bulunduğumuz için gururluyuz.

Bu kermesin gerçekleşmesinde büyük görev üstlenen okul müdürümüz Abdullah KAYA, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Zeynep OĞUL'a  en içten şükranlarımızı sunuyoruz. Bir sonraki etkinliğimizde tekrar bir araya gelmeyi dört gözle bekliyoruz.

26-10-202326-10-202326-10-202326-10-202326-10-202326-10-2023

Etiketler :@MEB, @Eğitim,